Tüm sakatat hikayesinde olduğu gibi , tüketilirken en güzel yerinden etler parası olanlar tarafından, geriye kalanla yetinen ve mucizeler yaratan bir kesmin orta Anadolu'dan tüm Türkiye'ye yaydığı lezzetin adı Söğüş. İşlemesi oldukça zahmetli bir kelleden sınırlı sayıda porsiyonun çıktığı zamanla lezzet yolcularının vazgeçilmez duraklarından olan söğüş, Kemeraltın da Niğdeli Ramazan ustanın namı diğer "Cimbom'un" elinden bir efsaneye dönüşmekte hem hasta Galatasaray taraftarlığı hemde sıcak, samimi buyrun cimbom, selam cimbom demesiyle tüm takımlarında eşit mesafede hörmet gösterdiği güzel bir yürek Ramazan Abi. Karnınız çok açsa içini tepeleme doldurduğu çift pideli söğüşü döke saça sonrada dökülenleri toplaya toplaya yiyerek doyduğunuz eğer acı isterseniz "Fenerli Olsun" dediğiniz sunumdan servise bizden içten bir mekan. Afiyet olsun şimdiden tüm takipçilerime.
İletişim: 861 Sok No:63 Kemeraltı / İzmir
Tel:0 232 4456482
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder