19 Kasım 2017 Pazar

“Cihan Et Kasap & Et Pişiricisi”- Forum Bornova


Klasik kasapların ve standart et çeşidinin artık yavaş yavaş geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz. Yerli ırkları besileri ile ülkemiz et konusunda oldukça zengin olmakla birlikte yüksek et fiyatları ve yurtdışından et ithalatları ile de gündem de yerini almakta bu sektör. İstanbul’da son on yıldır üst üste açılan et pişiricileri, sundukları birbirinden fazla ürün çeşidi ve sıra dışı şovları ile hem lezzeti hem de sektörü oldukça yüksek noktalara taşıdılar. İzmir Altındağ’da 1956’dan beri dededen toruna kasap bir aile olan Yaylacık’lar oğullarının ismiyle işlettikleri Cihan et kasap olarak hizmet vermekteydi. Etleri birçok ünlü ve büyük işletmenin şefleri tarafından tercih ediliyor ve kullanılıyordu. Benim de mangal konusunda ilk tercih ettiğim ailece tanıdığım sevdiğim bir işletmedir. Son günlerde Forum Bornova Karşısında et pişiricisi olarak da hizmet vermeye başladılar. Birbirinden güzel etleri kasap reyonundan seçip pişirtebilir dilerseniz de alıp evde kendiniz pişirebilirsiniz. Dana asado, lokum, küşleme, şaşlık, beyti, kaburga, şato bonfile sucuk ve köfteler ile damağınızda üzerine bir şey yemeyi tercih etmeyeceğiniz özel bir lezzet bırakan ürünleri ile hesaplı ve lezzetli etin adresi “Cihan Et Kasap ve Et Pişiricisi”. Et ürünleri kg 120 tl, Köfteler kg 65 tl ye pişirilmekte afiyet olsun yazarken bile ağzım sulandı.

Adres :372 Sokak No: 85 Tadmahal Forum Bornova Karşısı

0 232 469 19 56 




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder