Klasik kasapların ve standart et çeşidinin artık yavaş yavaş
geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz. Yerli ırkları besileri ile ülkemiz et
konusunda oldukça zengin olmakla birlikte yüksek et fiyatları ve yurtdışından
et ithalatları ile de gündem de yerini almakta bu sektör. İstanbul’da son on
yıldır üst üste açılan et pişiricileri, sundukları birbirinden fazla ürün
çeşidi ve sıra dışı şovları ile hem lezzeti hem de sektörü oldukça yüksek
noktalara taşıdılar. İzmir Altındağ’da 1956’dan beri dededen toruna kasap bir
aile olan Yaylacık’lar oğullarının ismiyle işlettikleri Cihan et kasap olarak
hizmet vermekteydi. Etleri birçok ünlü ve büyük işletmenin şefleri tarafından tercih
ediliyor ve kullanılıyordu. Benim de mangal konusunda ilk tercih ettiğim ailece
tanıdığım sevdiğim bir işletmedir. Son günlerde Forum Bornova Karşısında et
pişiricisi olarak da hizmet vermeye başladılar. Birbirinden güzel etleri kasap
reyonundan seçip pişirtebilir dilerseniz de alıp evde kendiniz
pişirebilirsiniz. Dana asado, lokum, küşleme, şaşlık, beyti, kaburga, şato
bonfile sucuk ve köfteler ile damağınızda üzerine bir şey yemeyi tercih
etmeyeceğiniz özel bir lezzet bırakan ürünleri ile hesaplı ve lezzetli etin
adresi “Cihan Et Kasap ve Et Pişiricisi”. Et ürünleri kg 120 tl, Köfteler kg 65
tl ye pişirilmekte afiyet olsun yazarken bile ağzım sulandı.
Adres :372 Sokak No: 85 Tadmahal Forum Bornova Karşısı
0 232 469 19 56
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder