3 Ağustos 2017 Perşembe

"Gül Kebap"Kemeraltı

Kemeraltı’nın Vazgeçilmez Lezzet Noktaları
"Gül Kebap"
Kemeraltı’nın tarihi mekanlarından birisi “Gül Kebap” 1949 yılında Mehmet Ali Gülgeze tarafından hizmet vermeye başlanan mekan dört kuşaktır yaklaşık 70 yıldır lezzetinden bir şey kaybetmeden misafirlerini ağırlıyor. Ufak bir mekan olmasına rağmen lezzeti oldukça büyük, bakır sahan içinde et suyu ile ıslatılan ekmeklerin üzerine dilerseniz döner dilerseniz köfte ya da her ikisi birlikte konularak yanında biraz ince kıyım maydanoz ile servis ediliyor. Oldukça lezzetli ve damağınızda buraya tekrar gelmek için bir sebep yaratacak güçlü bir his bırakıyor.  Gün içerisinde müdavimlerince iyi bilinen ve çok tercih edilen “Gül kebap” ‘ta elinizi çabuk tutmalısınız çok geç saatlerde maalesef ulaşmanız imkansız olabiliyor.
Anafartalar cad. 35240 Konak İzmir
0 232 4250126




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder