Kemeraltı’nın Vazgeçilmez Lezzet
Noktaları
"Gül Kebap"
Kemeraltı’nın tarihi mekanlarından
birisi “Gül Kebap” 1949 yılında Mehmet Ali Gülgeze tarafından hizmet vermeye
başlanan mekan dört kuşaktır yaklaşık 70 yıldır lezzetinden bir şey kaybetmeden
misafirlerini ağırlıyor. Ufak bir mekan olmasına rağmen lezzeti oldukça büyük,
bakır sahan içinde et suyu ile ıslatılan ekmeklerin üzerine dilerseniz döner
dilerseniz köfte ya da her ikisi birlikte konularak yanında biraz ince kıyım
maydanoz ile servis ediliyor. Oldukça lezzetli ve damağınızda buraya tekrar
gelmek için bir sebep yaratacak güçlü bir his bırakıyor. Gün içerisinde müdavimlerince iyi bilinen ve
çok tercih edilen “Gül kebap” ‘ta elinizi çabuk tutmalısınız çok geç saatlerde
maalesef ulaşmanız imkansız olabiliyor.
Anafartalar cad. 35240 Konak İzmir
0 232 4250126
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder